Beta – Hydroxy orvos – kozmetikai hámlasztás

100% biztonság, kevesebb irritáció…

Az általam alkalmazott Sav egy úgynevezett  „Beta – Hydroxy – Sav amely lágy bőr számára. Nagy molekulákat tartalmaz és ezáltal kevésbé mélyen jut be a bőrbe.

Nagy előnye és egyben ez teszi különlegessé a többi hámlasztással szemben, hogy tartalmazza a természetes aminosavat az Arginint.

Arginin: az öregedési folyamat lassításában van szerepe. Tartósítószerektől mentes!

Segítek lecserélni a bőröd!

 Az orvos-kozmetikai peeling kúrához általam használt sav az úgynevezett Beta-Hydroxy sav, lényegesen lágyabb és a bőr számára összeegyeztethetőbb, mint pl. a Glykol sav. A Beta-Hydroxy sav molekulának mérete viszonylag nagy, így nehezen jut a bőr mélyebb rétegeibe.

 Ha arcod apró ráncok, pigmentfoltok, akné vagy aknés hegek tarkítják, esetleg csak a bőrfelszínt szeretnéd megújítani, az orvos-kozmetikai peeling segítségével a ráncok minimalizálódnak, antibakteriális hatása révén az aknés bőr letisztul, a bőr üdébb, frissebb lesz.

 Az  orvos-kozmetikai peelinget kúraszerűen javaslom, amely 6 alkalomból áll. A kezelés heti rendszerességgel történik.

 Fenntartó kezelésként a Mezo I Laser lézeres mezoterápiát ajánlom.

A két kezelés nagyon látványosan egészíti ki egymást. A fenntartó kezelést a kúra befejeztével a 4. hét után végzem. Ezután 2 havonta javaslom.

Kezelés menete

  • A bőr letisztítása növényi tenzideket tartalmazó Pure Face habbal.
  • A bőrtípusnak megfelelő koncentrációjú peeling felvitele a bőrre, megfelelő hatóidővel.
  • A hatóidő letelte után lemosom a peelinget és elektroporációval bejuttatom a speciálisan összeállított hatóanyag koktélt a bőr mélyebb rétegeibe.
  • Tápláló, lifting hatású zselémaszk felhelyezése 10 percre.
  • Lemosás és a mélyhidratáló nappali krém bedolgozása következik.

 

A bőr megújul a kezelés eredményessége szemmel látható!!!


Vendég vélemények a kúráról


„ Ez a hámlasztás fantasztikus! Problémás volt a bőröm. Gyakran pattanásokkal küzdöttem, tapintásra zsíros volt. Amikor először a 6 alkalmas kúra végéhez értem, el sem akartam hinni a változást. Nem túlzás azt állítani, hogy lecseréli a bőröd! Azóta is a szalon rendszeres vendége vagyok,  és minden évben megcsinálom ezt a hámlasztó kúrát, de márt nem azért meg problémás a bőröm, hanem mert egy bőrfrissítés mindig jól jön. Köszönöm, hogy ajánlottátok. „


balazsviktoria

Balázs Viktória„ Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel. Brigi javasolta nekem ezt a hámlasztó kúrát. Sokadik alkalommal mikor visszatértünk erre a témára egyszer rábólintottam, de nem bántam meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kisimultak a ráncaim, frissebb szemmel láthatóan üdébb lett a bőröm. Már előbb meg kellett volna fogadnom a tanácsot. Jövőre is belevágok.”


Zielbauer Krisztina

Zielbauer Krisztina„ Több szempont miatt választottam ezt a kezelést. Voltak májfoltok és zsíros, mitesszeres volt a bőröm. Nagyon zavart így Klárika tanácsára megcsináltuk a kezelés sorozatot. Hétről-hétre  egyre halványodott a májfolt és éreztem a hatást. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy a ráncaim is simultak és feltöltődtek. Mindenkinek ajánlom a kellemes környezetben nyújtott barátságos kiszolgálást, hatásos kezeléseket! „


Legenyei Pintér Edina

Legenyei Pintér Edina