Életünk során mindannyiunkat érintenek a bőrproblémák, habár a legtöbb ember nincs tisztában az okokkal, tünetekkel és a potenciális következményekkel sem.

A bőrproblémák nem járnak fájdalommal, gyakran a természetes öregedés részeként félreértelmezik őket. Talán ez az egyik oka annak, hogy az idősebbek körében legfőképp a bőrprobléma vezet a szépség elvesztéséhez.

A kezelés alkalmazhatósága:

  • Ránc kezelése
  • Lifting kezelésenként
  • Megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére
  • Tág pórusú bőr kezelésére
  • Pigment zavarokra
  • Atrófiás hegek kezelésére
  • Stresszes, fáradt bőr kezelésére
  • Bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
  • Száraz bőr kezelésére

 

Hányszor szükséges alkalmazni?

Annak érdekében, hogy jelentős eredményt érjünk el, alá kell vetni magunkat egy
kezeléssorozatnak. Ez bárhol 4-6 alkalom, de egyes esetekben 10-15 alkalom.

A letisztítás után a kezelést egy speciálisan erre a célra kifejlesztett érzéstelenítéssel kezdjük, ez kb. 30-40 perc. Ezt követően gondosan lefertőtlenítjük a kezelendő felületet, majd elkezdjük a kezelést a tűs hengerrel és közben hyaluronsavat, organikus szilíciumot, A és C vitamint viszünk fel a bőrre. Bőrprobléma esetén az annak megfelelő hatóanyagokkal kezeljük. A bőrmegújítás intenzitásának növeléséhez gépi kezeléssel köthetjük össze a dermarolleres eljárást, amelynek során a bőrtípusnak megfelelő vitamin „bombát” juttatjuk be a bőrbe.

Hogyan történik mindez?

A derma roller felületét több száz nagyon vékony mikro tű borítja. Ezzel a speciális hengerrel végzett kezelés során úgynevezett mikro sebeket ejtünk a bőrön mely sebek immunválaszt követelnek a bőrtől, és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. Ez a folyamat egy sebgyógyulási folyamat, melynek lényege, hogy a bőrben található fibroblaszt sejtcsoport, a bőr alkotó elemeit kezdik el termelni, annak érdekében, hogy begyógyítása ezekkel  a mikro sérüléseket és így egyik hatása az lesz, hogy jelentősen fokozódik a bőr kollagén termelődése. A fibroblaszt sejtek a kb. 8 héten keresztül folytatott kezelési eljárásnak köszönhetően, megnövekedett mennyiségű új, hidratált kollagént termelnek, a kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, tömörsége. Eredménye, hogy a ráncok simulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a hegek feltöltődnek.

dermaroller_0073 dermaroller_0075 dermaroller_0077 dermaroller_0096 dermaroller_0097 dermaroller_0099 dermaroller_0100 dermaroller_0078 dermaroller_0079 dermaroller_0080 dermaroller_0081 dermaroller_0082 dermaroller_0083 dermaroller_0084 dermaroller_0085 dermaroller_0087 dermaroller_0088 dermaroller_0089 dermaroller_0091 dermaroller_0092 dermaroller_0094

.