Rádiófrekvenciás bőrfeszesítésAz új rádiófrekvenciás készülék technológiájának köszönhetően az arc ránctalanításához és más, felületes hatást igénylő kezeléshez bipoláris kezelőfejet használ. Ekkor a rádióhullámok a kezelőfejbe épített két pólus között áramlanak, így elsősorban a hámot és az irha felső részét érik el, biztosítva a bőr felületének megújulását, elkerülve a mélyebb rétegek felesleges felmelegítését.

Kényeztető kezelés luxus hatóanyagokkal. Arc, – nyak, – dekoltázs ápolás felsőfokon.

A kor előre haladtával egyes  bőrműködések  lelassulnak, ennek szemmel látható nyomai vannak a bőrön. Így azokkal a hatóanyagokkal lehet javítani, szépíteni és egészségesebbé tenni a bőrképet, amelyek teljesen be tudnak épülni. Ebben segít a regeneráló lifting liposzóma. Innovatív, nagy koncentrációjú hatóanyagot tartalmaz.

  • Carnosine-liposzómák védik a kollagénrostokat
  • Tripeptidek serkentik a kollagén termelést
  • FEC-liposzómák javítják a bőr mikrokeringését

 

A masszázshoz feszesítő, lifting hatású bőrápolót használok, mely támogatja a bőr regenerációját és a kollagén szintézist. Keverek hozzá még egy jó nagy adag vitamin „bombát”, A,B,C, E vitaminokat, makadámia olajat, homoktövis olajat, Urea & lecitint, aloe verát.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés