Szép napot – Hölgyem, üdvözlöm – Uram, szia – ha „Tini” vagy!

Kitártam Önöknek a tündérkert kapuit, kérem, fáradjanak beljebb, és pár sor, pár kép erejéig kísérjenek el! Csanádyné Soós Brigitta vagyok, szeretném bemutatni kozmetikai szalonomat, a Madmazel –t mely Somogy megyében, Siófok belvárosában található.

Hölgyem, azt a helyet, ahol az Ön szépsége, ragyogása, nőiessége, magabiztossága kiteljesedhet.
Uram, kísérjen el oda, ahol magától értetődő: a férfi ak ápoltsága nem áll meg a borotválkozásnál!
Tini! Itt számodra is van megoldás.

Mert igen, a szépségnek ragyognia kell! Kifinomult stílusú szalonomban, luxuskörülmények között beszéljük meg, majd választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb szépészeti szolgáltatást. A Madmazel szalonban egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, hiszen a maximális figyelem mindenkinek jár. A diszkréció természetesen alapvető.

A Madmazel szalonban profi szaktudással, változatos termékvariációval, eszközkészlettel, korszerű gépekkel, türelemmel, törődéssel gondoskodom Önről, az Ön ragyogásáról. A kellemes légkör a nyugalom szigeteként, valóságos tündérkertként fogja körbevenni.

Kedves Hölgyem, Uram, Tinik!

Kitártam Ön előtt a Madmazel kapuit.
Remélem örömére szolgált a bemutatóm és felkeltettem érdeklődését.
Honlapom első bizonyítéka annak:

Önnek megbecsült, méltó helye lesz vendégkörömben.

Kövesse ezt most tett!

Itt az idő, hívjon, keressen fel! Szeretném igazolni: a Madmazel valóban az ÖN kozmetikája. Az a színvonalas hely, ahol maximális bizalommal fordulhat hozzám, megértéssel tekintek problémáira, profi szolgáltatással, tartalmas tudással, minőségi anyagokat használva állok rendelkezésére.

A SZÉPSÉGNEK RAGYOGNIA KELL!

Szalon 1

Akik szeretettel várnak:

Szalon 2