Szép napot – Hölgyem, üdvözlöm – Uram, szia – ha „Tini” vagy!

Kitárjuk Önöknek a tündérkert kapuit, kérem fáradjon beljebb és pár sor , pár kép erejéig kisérjenek el ! A szalon megálmodója Csanádyné Soós Brigitta aki minden részletet kidolgozva időt és energiát nem sajnálva megvalósította a kozmetikák felső házát. A szalon kifinomult stílusával, nyugalmat biztosítva öleli körbe a hozzánk ellátogató vendégeket. Szakembereink beleértve a szalon tulaját is napra kész tudással , szakmai hozzáértéssel szépítik, ápolják a kedves vendégek bőrét és lelkét. Mert a szépségápolás már réges-régen a lélekápolásnál kezdődik. A szalonok színvilága tükrözi a bennünk rejlő spiritualitást. A lila szín megválasztása tudatos volt.

Hisszük , a lelket kell meggyógyítani, hogy a test egészséges legyen!

 

 

2014-ben az Év Szalonja díj büszke tulajdonosa a Madmazel kozmetika, amely egy országos verseny keretein belül zajlott!

 

 

 

 

 

A Madmazel kozmetikák Somogy megyében, Siófok belvárosában találhatók. Ahol mindenki megtalálja széles szolgáltatási körünkből a legmegfelelőbbet.

Hölgyem, ahol az Ön szépsége, ragyogása, nőiessége, magabiztossága kiteljesedhet.
Uram, ahol magától értetődő: a férfiak ápoltsága nem áll meg a borotválkozásnál!
Tini! Itt számodra is van megoldás.

Mert igen, a szépségnek ragyognia kell! Luxuskörülmények között beszéljük meg, majd választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb szépészeti szolgáltatást. A Madmazel szalonban egyszerre csak egy vendéggel foglalkozunk , hiszen a maximális figyelem mindenkinek jár. A diszkréció természetesen alapvető.

Kedves Hölgyem, Uram, Tinik!

Kitártam Ön előtt a Madmazel kapuit.
Remélem örömére szolgált a bemutatónk  és felkeltettem   érdeklődését.
Honlapom első bizonyítéka annak:

Önnek megbecsült, méltó helye lesz vendégkörömben!

Kövesse ezt most tett!

Itt az idő, hívjon, keressen fel! Szeretném igazolni: a Madmazel valóban az ÖN kozmetikája. Az a színvonalas hely, ahol maximális bizalommal fordulhat hozzám, megértéssel tekintek problémáira, profi szolgáltatással, tartalmas tudással, minőségi anyagokat használva állok rendelkezésére.

 

Kérjen időpontot most, Réka fogadja hívását. 


sbrigitta4@gmail.com


8600 Siófok, Szűcs u. 5.
 /Üzletek háza emeletén/A SZÉPSÉGNEK RAGYOGNIA KELL!


Szalon 1


Szalon 2