Csanádyné Soós Brigitta

A Madmazel Kozmetika tulajdonos,  vezető kozmetikus, sminkes, Dermaviduals kozmetikum kizárólagos magyarországi forgalmazó

 

A Madmazel kozmetika megvalósításával és folyamatos fejlődései által elért sikereinek köszönhetően nyugodtan mondhatom “egy álom” vált valóra.

Mindig is éreztem, hogy ez a szakma több mint a munkám! Minden nap körbevesz mind az ami számomra fontos, a vendégek akik megbízható személyre találnak bennem. A szépség amit elővarázsolok vendégeimből, a mosoly, kacagás, jó kedv mert mindenkinek jár. A tisztaság a kozmetika alap pillére. Számomra a szakmám több mint hivatás , az életem fontos része. Már tanuló éveim alatt éreztem, hogy megtaláltam a személyiségemhez legmegfelelőbb szakmát. Szívesen beszélgetek, ember központú vagyok. Nyitott vagyok az újdonságokra és örömmel nézek szembe a kihívásokkal. Szeretek tanulni és igyekszem tudásom folyamatos képzéseken gyarapítani. Jelenleg a kozmetikai feladatköröket ritkábban látom el gyakorlatban mert a sikeres fejlődés megkívánja ,hogy a második kozmetika megnyílása után több teendőt ellássak. Kolléganőimmel sok szeretettel, nagy mosollyal és rengeteg pozitív energiával várunk minden kedves szépülni vágyót.

Széles szolgáltatási körünket megtekintheted itt

Kérdésed lenne fordulj hozzám bizalommal, hívásod hozzám érkezik. Úgy gondolod szívesebben írnál azt is megteheted

KlárikaTóth Ákosné Mátyók Klára

Kozmetikus, Cellulit terapeuta, a Spirit masszázs specialistája

Valamikor réges-rég, alig több, mint húsz éve gimnazista koromban nem szokványos módon határoztam el,  „ mi leszek, ha nagy leszek „.

 

Idősebb hölgyismerőseim elképzelésük és tanácsuk szerint választottam a kozmetikus szakmát. Gondolatot tett követett. Tanulmányaim végeztével Somogy megyében kezdtem el saját kozmetikai pályafutásom és nyitottam meg első üzletem.  Hat év után szakmai fejlődés céljából Budakeszin dolgoztam egy szépségcenterben kozmetikusként és cellulit terapeutaként.  Időközben a szakma szerelmese és megszállottja lettem.  Egy év elteltével Siófokra költöztem és szállodákban dolgoztam kisfiam megszületéséig. Fantasztikus érzés, amikor a nőből anya lesz, de hozzá kell tennem fantasztikus érzés, amikor az ember megtalálja azt a szakmát, amiben kiteljesedhet. Ezért gyorsan visszatértem hivatásomhoz, de ezúttal egy olyan helyre, ahol csodálatos környezetben, Siófok szívében a Madmazel Kozmetika & Smink-ben kiváló termékekkel kápráztathatom el szépülni vágyó kedves vendégeimet. Csanádyné Soós Brigittával a szalon tulajdonosnőjével  gyorsan találkoztak nézeteink a szakmát tekintve. Így a mai napig, tizenhat éves szakmai tapasztalattal, folyamatos szakmai fejlődéssel célom, hogy teljes mértékben kikapcsolódhassanak, szépségápolásukkal kapcsolatos elképzeléseik megvalósulhassanak és a legkiválóbb kezeléseket nyújthassam Önöknek.

Régen jött rád a kedvenc ruhád? A tükörbe se szívesen nézel? A fürdőzőket is csak a partról nézed?

Én TUDOM A MEGOLDÁST!!! ITT TALÁLOD!