Csanádyné Soós Brigitta

A Madmazel Kozmetikák tulajdonosa,  vezető kozmetikus, sminkes, Dermaviduals kozmetikumok kizárólagos magyarországi forgalmazója

Madmazel kozmetika megvalósításával és folyamatos fejlődései által elért sikereinek köszönhetően nyugodtan mondhatom “egy álom” vált valóra.

Mindig is éreztem, hogy ez a szakma több mint a munkám! Minden nap körbevesz mind az ami számomra fontos, a vendégek akik megbízható személyre találnak bennem. A szépség amit elővarázsolok vendégeimből, a mosoly, kacagás, jó kedv mert mindenkinek jár. A tisztaság a kozmetika alap pillére. Számomra a szakmám több mint hivatás , az életem fontos része. Már tanuló éveim alatt éreztem, hogy megtaláltam a személyiségemhez legmegfelelőbb szakmát. Szívesen beszélgetek, ember központú vagyok. Nyitott vagyok az újdonságokra és örömmel nézek szembe a kihívásokkal. Szeretek tanulni és igyekszem tudásom folyamatos képzéseken gyarapítani. Kolléganőimmel sok szeretettel, nagy mosollyal és rengeteg pozitív energiával várunk minden kedves szépülni vágyót.

 

Tóth Ákosné Mátyók Klára

Kozmetikus, Cellulit terapeuta, a Spirit masszázs specialistája

Valamikor réges-rég, alig több, mint húsz éve gimnazista koromban nem szokványos módon határoztam el,  „ mi leszek, ha nagy leszek „

Idősebb hölgyismerőseim elképzelésük és tanácsuk szerint választottam a kozmetikus szakmát. Gondolatot tett követett. Tanulmányaim végeztével Somogy megyében kezdtem el saját kozmetikai pályafutásom és nyitottam meg első üzletem.  Hat év után szakmai fejlődés céljából Budakeszin dolgoztam egy szépségcenterben kozmetikusként és cellulit terapeutaként.  Időközben a szakma szerelmese és megszállottja lettem.  Egy év elteltével Siófokra költöztem és szállodákban dolgoztam kisfiam megszületéséig. Fantasztikus érzés, amikor a nőből anya lesz, de hozzá kell tennem fantasztikus érzés, amikor az ember megtalálja azt a szakmát, amiben kiteljesedhet. Ezért gyorsan visszatértem hivatásomhoz, de ezúttal egy olyan helyre, ahol csodálatos környezetben, Siófok szívében a Madmazel Kozmetika & Smink-ben kiváló termékekkel kápráztathatom el szépülni vágyó kedves vendégeimet. Csanádyné Soós Brigittával a szalon tulajdonosnőjével  gyorsan találkoztak nézeteink a szakmát tekintve. Így a mai napig, tizenhat éves szakmai tapasztalattal, folyamatos szakmai fejlődéssel célom, hogy teljes mértékben kikapcsolódhassanak, szépségápolásukkal kapcsolatos elképzeléseik megvalósulhassanak és a legkiválóbb kezeléseket nyújthassam Önöknek.

 


Kovács Réka

Marketing és reklám ügyintéző és a Madmazel kozmetika & Smink ügyeinek és a vendégek időpontjainak intézője

Mindig is érdekelt a szépségápolás világa. Azon szerencsések közé tartozom ,akik olyan helyen dolgozhatnak , melyre mindig is vágytak. A szalon tulajával Brigittával  közös nézeteink azonnal megnyilvánultak.Büszke vagyok, hogy egy olyan szalonnak a működéséhez járulhatok hozzá ahova a vendégek is szeretettel és megelégedéssel érkeznek és távoznak. Sikeres fejlődésének és további történetének én is részese lehetek. Feladataim köre igen széles de én mindegyiket egytől egyig lelkiismeretesen és örömmel végzem.

Életem büszkesége  anyaként a kisfiam és az életem  értelme. A hobbim a labdarúgás világa.

Bármilyen kérdésed, kérésed lenne , fordulj hozzám bizalommal , megértéssel,türelemmel szívesen segítek Neked!