Van egy ékszer, ami mindenkinek jól áll, ha a megfelelőt válassza. Ez az ékszer a smink.
Sok szempontot figyelembe véve készül el. Nagyon fontos ugyanúgy, mint a kozmetikában, hogy „várat építeni csak minőségi anyagokkal lehet”.
Ez az én választásom első szempontja. Figyelembe kell venni a fedőképességet, tartósságot, stb. A smink elkészítésének számos formája ismert, ezért nem árt, ha egy „idegenvezetőt” követünk a még tökéletesebb munka érdekében. Több elismert és híres szakembertől sajátítottam el a szakma csínját- binját, fortélyait, így hoztam el kozmetikámba a sminkelés tudományát.

  • Alkalmi smink
  • Menyasszonyi smink
  • Nappali natúr szépítő smink
  • Party smink
  • Tabló- és ballagási smink
  • Fellépésekhez
  • Fotózáshoz
  • Céges rendezvényekre

 

Mindennapos használatra válaszd a Dermaviduals® sminktermékeit!

Bőrszínedhez igazodó alapozóink lágy, krémes állagának köszönhetően kényelmes viselet egész napon át. Puderek finoman csillogó gyöngyhatása optikai fiatalságot kölcsönöz az arcbőrnek. Ajánljuk a pirosító használatát ,hogy arcod üde, tökéletes külsővel tündökölj egész napon át. A szemceruzák biztosítják szemed hangsúlyozását. Az ajkak ápolásáról a rúzs palettánkból tudsz választani.

 

További sminktermékeink, amivel dolgozunk:

Üdvözöljük a HEAN színes világában!

Egy sokéves múlttal rendelkező lengyel kozmetikai cikk gyártója Magyarországon is bemutatkozott.

A saját kutatólaboratóriummal rendelkező cég saját fejlesztésű termékeket dob piacra, melyek   bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag többszörösen bevizsgáltak. Mindemellett a termékeket nem tesztelik állatokon.

A Hean története 30 éve kezdődött. A dekorkozmetikumok piacán  Lengyelország egyik legkedveltebb márkájává nőtte ki magát. Az utóbbi időben nyitott az arc és testápolás felé,  termékek  széles skáláját vonultatja fel ezekben a kategóriákban is.

Különös figyelmet fordítanak a kozmetikumok használatának biztonságosságára, a vonatkozó előírások szigorú betartásával, a GMP, azaz a Good Manufacturing Practice követelményeinek megfelelően készülnek a termékek. A receptúrákban a lehető legalacsonyabbra csökkentették az allergén anyagok jelenlétét.

Alkalmi smink

Alkalmi smink Alkalmi smink Alkalmi smink Alkalmi smink Alkalmi smink

Menyasszonyi smink

Menyasszonyi smink Menyasszonyi smink Menyasszonyi smink eskuvoi moni moni2

Nappali natúr szépítő smink

Nappali natúr szépítő smink

Fotózáshoz

Fotózáshoz Fotózáshoz

Fantázia

Fantázia Fantázia Fantázia

Natúr

Natúr

Cím

előtte

utána