Kiss Katalin Edina esztétikai sminktetováló és oktató vagyok. Már kozmetikus tanuló éveim alatt megismerkedtem a sminktetoválással. Az akkor még újnak számító technika alkalmazását akkori mesteremnek biztatására kezdtem el.

Első sminktetoválási modellem édesanyám volt, akinek szemét illetve szemöldökét készítettem el egyszerre. Nagy izgalommal láttam neki a tetoválásnak, mely mindkettőnk számára komoly kihívás volt…

A kezdeti sikeren felbuzdulva vettem meg az első saját sminktetováló gépemet. Azóta is folyamatosan képzem magam, hazánkban és külföldön egyaránt, hogy a legújabb sminktetoválási technikákat elsajátíthassam.

Az elmúlt 20 év alatt számtalan vendég fordult meg a kezeim alatt, akiknek elkészítettem a smiktetoválást és ezúton is köszönöm nekik, amiért megtiszteltek a bizalmukkal.

Hitvallásom mélyen tükrözi a munkához való hozzáállásomat.
Szerencsés vagyok, mert azt csinálhatom, amit szeretek. Munkámat a maximalizmus és a precizitás jellemzi.

Amikor rám bízod magad, ennek a szellemében cselekszem.


Munkám során a legkorszerűbb technikákat, anyagokat alkalmazom. Alexandra professzionális tetováló géppel dolgozom. Nem csak precíz és megbízható, hanem stabil a tűvezetése, nincs tűkilengés, művészien lehet vele tetoválni. Nem csak szebb sminktetoválás készíthető ezzel a legmodernebb tetováló géppel, hanem maga a tetoválás is kevesebb kellemetlenséggel jár, és az érintett terület is gyorsabban regenerálódik.

A sminktetoválás előtt kiemelten fontos az érzéstelenítés, hogy a tetoválás a lehető legkisebb fájdalommal, kellemetlenséggel járjon. A legkorszerűbb érzéstelenítő anyagokkal dolgozom, és több fajta, különböző hatóanyag tartalmú érzéstelenítők állnak a rendelkezésemre.

A sminktetováláshoz Minőségi Tanúsítvánnyal ellátott, bevizsgált, allergiamentes minőségi festékeket használok. A színek széles palettájából lehet választani, amelyek ragyogóak friss és üde árnyalatúak. A régi festékeknél sokkal korszerűbbek, nem színeződnek el, nem tartalmaznak vasoxidot.


A sminktetoválásodat csak pontosan megtervezett előrajzolás után kezdem el, amit előtte természetesen közösen megnézünk, átbeszéljük, egyeztetünk.
Minden Vendégemnél teljesen új, egyszer használatos steril tűvel végzem a sminktetoválást. Kiemelt figyelmet fordítok a higiéniára, a sterilitásra, de a környezet tisztaságára is.
A sminktetoválásra mindig elegendő időt hagyok, hogy minőségi, alapos munkát végezhessek, hiszen több évre szól, és a célom az, hogy elégedetten távozzon a Vendégem.
Nálam a minőségi munka megköveteli ezek összességét!
A sminktetoválást 20 éves sminktetoválói tapasztalattal ajánlom a figyelmedbe.
Amennyiben kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, hívj bátran! Várlak egy ingyenes, személyes konzultációra.


“SZEBBÉ TENNI, AMIT A TERMÉSZET ADOTT; PÓTOLNI, AMIT MEGTAGADOTT; ÉS KIEMELNI, AMIT MEGADATOTT.”


SMINKTETOVÁLÁS ÁRAK

 

 

RÉSZLETFIZETÉS

Első alkalommal a teljes ár 75 %-a fizetendő, a fennmaradó összeg a korrekció alkalmával. A korrekciókra  1-3 hónap között ajánlott, hogy sor kerüljön.

Mások által készített, elrontott munkákra egyedi ajánlatot adok. Ezek sajnos sokszor többszöri korrekcióra szorulnak.